Dameklip

Få det look du drømmer om

Drømmer du om et nyt look eller blot en opfriskning? Uanset behov står jeg klar til at hjælpe. Hos Klippekunst er grundig kommunikation alfa omega – ikke mindst for mig, så jeg som frisør kan tilbyde et tilfredsstillende resultat, men ligeledes for dig så du føler dig tryg i processen.

En personlig oplevelse

Som frisør udvikler jeg mig hele tiden, da jeg særligt forstår vigtigheden i at kunne tilbyde mine kunder de nyeste og bedste trends, metoder og produkter. Jeg tilbyder alt fra klip inkl. vask og føn til permanent behandling med både almindelige krøller samt alle former for reflekser – kam, hætte og folie.

Behandling med kvalitetsprodukter

Det er vigtigt for mig udelukkende at bruge kvalitetsprodukter. Kvalitet er ingen tilfældighed, hvorfor jeg anvender nøje udvalgte produkter fra det italienske mærke Emmediciotto. De har en helt utrolig holdbarhed, samtidig med at de er skånsomme for dit hår. Derudover anvender jeg også stylingprodukter fra Attitude.

Book tid allerede i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 31 63 00 20, skrive på mail liselotte@klippekunst.com eller udfylde kontaktformularen for booking af tid til behandling eller nærmere info.