Herreklip

Du er i trygge hænder

Trænger håret til en kærlig hånd eller et helt nyt look? Jeg står klar til at byde dig velkommen i min hyggelige salon i Hasseris. Hos Klippekunst tilbyder jeg blandt andet herreklip, både som almindeligt klip med saks samt maskinklip. Herudover tilbyder jeg farve, reflekser m.m. Jeg bruger altid gerne tid før klipningen/behandlingen til at forventningsafstemme, så vi sammen finder frem til et look eller styling, præcis som du ønsker.

Forarbejdet med at forventningsafstemme danner grundlaget for et tilfredsstillende slutresultat, hvorfor jeg særligt prioriterer dette højt.

Professionel og moderne herreklip

Jeg er i konstant udvikling som frisør og bestræber mig derfor altid på at dygtiggøre mig indenfor nye trends og teknikker. På den måde sørger jeg for at undgå at lade mig begrænse, så jeg kan tilbyde en bred vifte af forskellige looks til mine kunder.

Kvalitetsprodukter til din hårtype

Jeg anvender primært produkter fra italienske Emmediciotto, da de er utroligt holdbare og skånsomme produkter. Til styling bruger jeg oftest produkter for Attitude, som har et stærkt finish og hold. Jeg hjælper dig med at finde de produkter, som passer til netop din hårtype og behov.

Kontakt mig for mere information

Lad mig stå for din klipning, farvning m.m. Dit hår er i trygge hænder hos mig. Kontakt mig på 31 63 00 20 eller mail liselotte@klippekunst.com for at booke tid eller for mere information.